• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Lucian Bute si-ar putea lua revansa fata de Carl Froch pe 30 martie 2013, la Montreal

Lucian Bute si-ar putea lua revansa fata de Carl Froch pe 30 martie 2013, la Montreal

Campionul mondial in versiunea IBF, britanicul Carl Froch, i-ar putea oferi revansa pugilistului Lucian Bute intr-o gala ce va avea loc la 30 martie 2013, in Montreal, informeaza dailystar.co.uk.

Dupa meciul cu Bute, Froch isi doreste, tot in 2013, meciuri cu americanul Andre Ward, in fata caruia a pierdut in finala turneului Super Six, si cu danezul Mikkel Kessler, al doilea boxer care l-a batut pe britanic in cariera.
 
"Am vorbit cu Kessler la telefon si i-am spus sa luptam, dar el a schimbat subiectul si m-a intrebat ce mai face mama mea. Lupta cu Ward va avea loc, pentru ca nu are unde sa se duca. Simt ca sunt la apogeu din punct de vedere fizic. Ma lupt pentru ca imi place, asta e personalitatea mea, asta sunt eu", a spus Froch.

Managerul britanicului, Eddie Hearn, a declarat ca lupta cu Bute va avea loc datorita contractului. "Suntem obligati de contract la o revansa cu Bute la Montreal si o vom onora. Vrem sa mergem la Montreal pentru acea lupta, va fi transmisa de televiziunile americane si vor fi 20.000 de oameni la Bell Centre", a afirmat Hearn, pentru Sky Sports news HD.
 
Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima infrangere la profesionisti la 26 mai, in fata britanicului Carl Froch, prin KO in repriza a cincea, el pierzand centura IBF.

15 noiembrie 2012 12:51
Modifică setările cookies