• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Lumea este in soc. Atletul Oscar Pistorius si-a ucis iubita, o apreciata prezentatoare tv

Lumea este in soc. Atletul Oscar Pistorius si-a ucis iubita, o apreciata prezentatoare tv

Sud-africanul Oscar Pistorius, primul atlet paralimpic participant la Jocurile Olimpice, vara trecuta, la Londra, si-a impuscat mortal iubita, joi dimineata, in locuinta lui din Pretoria, posibil din greseala, informeaza cotidianul Beeld, citat de AFP.

Reeva Steenkamp avea 30 de ani si era un fost top-model sud-african si prezentatoare TV, care a aparut pe coperta revistei FHM si a fost imaginea cosmeticelor Avon in Africa de Sud, informeaza iol.co.za.

Tatal lui Pistorius a confirmat arestarea fiului sau pentru crima. "Nu stim prea multe in acest moment, nu l-am vazut, el este la politie, iar cazul se afla in mainile autoritatilor. Suntem in stare de soc. Oscar este singura persoana care ne poate spune ce s-a intamplat", a declarat Henke Pistorius.

Purtatorul de cuvant al politiei din Pretoria a declarat pentru Reuters ca o femeie a fost gasita impuscata in cap si in brat. Circumstantele sunt inca neclare. 

Africa de Sud este tara cu cea mai mare rata de criminalitate, iar majoritatea locuitorilor detin in case cate o arma, pentru a se apara in cazul in care cineva intra prin efractie, scrie sport.ro

Oscar Pistorius s-a nascut fara peronee, medicii fiind nevoiti sa ii amputeze ambele picioare cand avea numai cateva luni. In prezent, poarta proteze din fibra de carbon si concureaza si alaturi de sportivi fara handicap fizic. La JO de la Londra, el a reusit sa se califice in seriile semifinale ale probei de 400 de metri.


14 februarie 2013 09:17
Modifică setările cookies