• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Madonna cere eliberarea celor 30 de activisti Greenpeace detinuti in Rusia

Madonna cere eliberarea celor 30 de activisti Greenpeace detinuti in Rusia

Madonna s-a alaturat starurilor si personalitatilor internationale care cer eliberarea celor 30 de membri ai echipajului Greenpeace detinuti de doua luni in Rusia dupa un protest la o platforma petroliera din Oceanul Arctic.

"Aceste 30 de persoane sunt detinute in Rusia pentru organizarea unei manifestatii pasnice in Oceanul Arctic! Vreau sa va faceti auziti. Aduceti-i acasa!", le-a cerut Madonna fanilor intr-un mesaj postat de Greenpeace pe Twitter, potrivit AFP.
 
In cursul unui concert pe care l-a avut la Moscova anul trecut, "regina muzicii pop" a cerut, fara succes, eliberarea membrelor formatiei Pussy Riot.
 
Madonna se alatura unor staruri precum Paul McCartney si Marion Cotillard, care cer eliberarea activistilor Greenpeace detinuti in Rusia.
 
Cei 30 de membri ai echipajului navei Arctic Sunrise, a organizatiei ecologiste Greenpeace, sunt in arest preventiv din septembrie, dupa ce au incercat sa escaladeze o platforma petroliera rusa din Marea Barents. In urma cu cateva zile, activistii au fost transferati de la Murmansk la Sankt-Petersburg, fiind acuzati de huliganism si piraterie.

16 noiembrie 2013 13:09
Modifică setările cookies