• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Madonna regizeaza un nou film

Madonna regizeaza un nou film

Cantareata americana Madonna a achizitionat recent drepturile de ecranizare a romanului "The Impossible Lives of Greta Wells", pe care intentioneaza sa il regizeze, informeaza Lenouvelobs.com.

Potrivit site-ului Indiewire.com, preluat de Mediafax, renumita cantareata ar putea trece pentru a treia oara in spatele camerei de filmat, dupa ce a achizitionat drepturile de ecranizare romanului scris de Andrew Sean Greer.
 
Dupa primele doua experiente regizorale - "Mizerie si intelepciune/ Filth and Wisdom" (2008) si "W.E." (2011) -, adaptarea acestui thriller psihologic ar putea deveni cel de-al treilea film regizat de celebra cantareata pop.
 
Dupa ce a debutat in calitate de regizoare, in 2008, cu lungmetrajul "Mizerie si intelepciune/ Filth and Wisdom", un film desfiintat de criticii de specialitate, Madonna a trecut pentru a doua oara in spatele camerei de filmat pentru a regiza "W.E.", o drama care prezinta scandaloasa relatie dintre regele Edward al VIII-lea al Marii Britanii si americanca Wallis Simpson, o femeie divortata. Suveranul britanic a abdicat in 1936, dupa ce relatia lui cu Wallis Simpson a devenit de notorietate.
 
Descrisa de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numita si "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame. Madonna a concertat si la Bucuresti, in 2009, spectacolul facand parte din turneul "Sticky and Sweet".

2 august 2013 07:41
Modifică setările cookies