• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Magnatul media Rupert Murdoch, criticat dur dupa ce a postat un mesaj islamofob pe Twitter

Magnatul media Rupert Murdoch, criticat dur dupa ce a postat un mesaj islamofob pe Twitter

Magnatul media Rupert Murdoch a incercat miercuri sa mai domoleasca criticile, dupa ce a postat pe Twitter comentarii ostile fata de musulmani, in urma atentatelor jihadiste de la Paris soldate cu 17 morti, relateaza AFP, scrie Mediafax.

Murdoch, detinatorul News Corp si 21st Century Fox, a scris, intr-un mesaj postat pe Twitter, ca "cea mai mare parte a musulmanilor poate ca este pasnica, dar, pana cand va recunoaste ca exista un cancer jihadist si pana cand il va distruge, ei trebuie sa fie considerati responsabili".
 
Magnatul, in varsta de 83 de ani, a declansat o avalansa de condamnari. Hashtagul #RupertsFault s-a extins rapid pe Twitter.
 
J.K. Rowling, creatoarea lui Harry Potter, s-a lansat in "arena", postand mesajul "eu m-am nascut crestina. Daca as fi responsabila pentru Rupert Murdoch, atunci m-as autoexcomunica".
 
Incercand sa tempereze criticile, Murdoch a scris, miercuri, "nu voiam sa spun, desigur, ca toti musulmanii sunt responsabili de atacurile de la Paris. Dar comunitatea musulmana trebuie sa dezbata si sa atace islamismul".

15 ianuarie 2015 11:07
Modifică setările cookies