• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Primarul Constantei, in costum de salvamar din anii 40 in videoclipul piesei dedicate statiunii Mamaia

Primarul Constantei, in costum de salvamar din anii '40 in videoclipul piesei dedicate statiunii Mamaia

Primarul Constantei, Radu Mazare, spune ca va purta un costum de salvamar din anii '40, adica "budigai cu bretele", de 1 Mai, cand vor avea loc filmarile pentru videoclipul piesei pentru promovarea statiunii Mamaia, care va fi cantata de Loredana, transmite Mediafax.

Intrebat ce evenimente vor fi in statiunea Mamaia de 1 mai, Radu Mazare a raspuns: "De 1 Mai, concert, DJ, numai activitati nocturne. Eu ma voi costuma pentru clip, pentru care il vom face cu turistii care sunt in cluburi, care sunt pe plaja, o sa fie un scenariu putin mai bogat. Nu ma costumez in Ulise, ci in salvamar din anii '40, cu budigai din aceia cu bretele pentru ca se potriveste cantecului."
 
Indemnat de jurnalisti sa fredoneze din piesa pentru promovarea statiunii Mamaia, Mazare a ezitat initial, dupa care a fredonat o parte din refrenul piesei. "Eu sunt la partea de rap. Dar va spun putin din refren: «Uite luna, uite farul, hopa sus ca te ia valul», dar eu nu cant refrenul", a spus Mazare.
 
Primarul a precizat ca piesa va fi interpretata de el si de Loredana si ca din acest proiect facea parte si rapperul constantean Chimie, care insa s-ar putea retrage. Mazare a spus ca se va intalni cu Loredana curand pentru a analiza variantele de rap.
 
Radu Mazare anuntase la jumatatea lunii februarie ca "se va lansa in muzica", urmand sa interpreteze o melodie dedicata statiunii Mamaia impreuna cu Loredana si cu un rapper constantean, iar cantecul va fi lansat pana in 15 aprilie, filmarea videoclipului fiind programata de 1 Mai.

26 martie 2013 18:50
Modifică setările cookies