• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Medicii ar incerca sa il trezeasca treptat din coma pe Michael Schumacher. Familia nu confirma informatia

Medicii ar incerca sa il trezeasca treptat din coma pe Michael Schumacher. Familia nu confirma informatia

A trecut o luna de la accidentul suferit de Michael Schumacher. Purtatoarea de cuvant a familiei a anuntat ca fostul campion este in continuare in coma indusa, in stare stabila.

In aceste conditii, sunt tot mai multe temeri ca Schumacher ar putea ramane intr-o stare vegetativa, chiar si dupa ce va fi trezit din coma, noteaza www.stirileprotv.ro.
 
Citand surse de la spitalul unde este internat Michael Schumacher, presa franceza afirma ca medicii au inceput sa-i reduca doza de anestezic, ca sa-l trezeasca treptat din coma indusa. Purtatoarea de cuvant a familiei a refuzat sa confirme aceasta informatie.
 
Specialistii spun ca rareori un pacient este tinut in coma indusa mai mult de doua saptamani. Asa ca medicii francezi se tem probabil de o infectie, de nu l-au trezit inca.
 
Peter Kirkpatrick, neurochirurg: ''Colegii nostri francezi au tendinta sa-i tina pe aparate pe pacientii cu leziuni la cap mult mai mult timp decat cei britanici. Nu exclud posibilitatea ca dl. Schumacher sa aiba parte de o recuperare rezonabila''.
 
Altii spun ca sansele la o recuperare completa scad cu fiecare zi in care pacientul este in coma. Iar unii se tem chiar ca Schumacher va ramane intr-o stare vegetativa, chiar si dupa ce nu va mai primi anestezic.

30 ianuarie 2014 10:57
Modifică setările cookies