• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Meniul de la gala Oscar: pizza vegetariana si ciocolata cu praf de aur, printre altele

Meniul de la gala Oscar: pizza vegetariana si ciocolata cu praf de aur, printre altele

Meniul care va fi servit la banchetul organizat dupa gala de decernare a premiilor Oscar va include pizza vegetariana, salata de varza kale, traditionalul somon afumat si ciocolata cu praf de aur, a anuntat celebrul chef Wolfgang Puck, citat de Reuters. 

Vor mai fi servite placinta cu pui si trufe negre, mini-burgeri Kobe, salata de piersici, peste cu sos Thai, Salata de ton si celebrele mini-Oscaruri din ciocolata presarate cu praf de aur. 

Aproximativ 1.500 de oaspeti sunt asteptati la banchetul care va avea loc imediat dupa ceremonia organizata pe 24 februarie.

Puck, care anul acesta se ocupa pentru a 19-a oara de banchetul Oscar, si chef Matt Bencivenga vor servi circa 50 de feluri de mancare, sub forma de aperitive, prezentate pe platouri micute. Meniul include feluri de mancare chinezesti, frantuzesti, italiene, servite in localurile detinute de Puck in Los Angeles. 

300 de bucatari vor prepara acest meniu si 650 de chelneri se vor ocupa de oaspeti. Platourile vor fi asezate pe masute micute pentru a crea o atmosfera intima.


23 ianuarie 2013 12:38
Modifică setările cookies