• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Mesajul lui Obama, pe Twitter, cel mai popular din toate timpurile

Mesajul lui Obama, pe Twitter, cel mai popular din toate timpurile

Barack Obama si-a anuntat victoria pe Twitter si Facebook, cand posturile de televiziune ofereau rezultatele unor alegeri prezidentiale care au fost marcate de la inceput pana la final de utilizarea masiva a retelelor sociale, relateaza AFP. 

"Toate acestea s-au intamplat multumita voua. Multumesc", acesta a fost mesajul postat de Barack Obama marti seara la ora 23.14 (06.14, ora Romaniei) prin intermediul caruia isi anunta victoria pe reteau sociala Twitter.

Cateva secunde mai tarziu, Barack Obama semna el insusi, cu initialele sale, un al doilea mesaj: "Suntem cu totii impreuna. Acesta este modul in care am facut campanie si aceasta este ceea ce suntem. Merci. -bo". 

Dar mesajul care va ramane probabil in istorie este cel pe care Barack Obama l-a postat doua minute mai tarziu. "Inca patru ani", anunta mesajul sau, fiind insotit de o fotografie a presedintelui imbratisand-o pe sotia sa, Michelle. 

La numai o jumatate de ora din momentul in care a fost postat, mesajul a fost retransmis de catre alti abonati de aproape 300.000 de mii de ori.  Potrivit Buzzfeld, un site de Internet foarte popular in Statele Unite, acest mesaj a devenit cel mai popular din toate timpurile. Astfel, a luat locul unui mesaj al cantaretului Justin Bieber, erou al adolescentilor in Statele Unite si in intreaga lume.


7 noiembrie 2012 08:30
comentarii (0)

Comentarii (0)


Modifică setările cookies