• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Michael Schumacher implineste astazi 45 de ani. Pilotul este in continuare in coma indusa

Michael Schumacher implineste astazi 45 de ani. Pilotul este in continuare in coma indusa

Pentru a marca aceasta aniversare, echipa Ferari, cu care pilotul german a castigat cinci titluri mondiale, i-a chemat pe fani la o manifestatie "tacuta si respectuoasa, dar colorata in rosu" in fata spitalului din Grenoble.

Campionul ii are mereu alaturi pe sotia sa, Corina, si pe cei doi copii, de 16 si 14 ani. Joi seara au venit la spital si tatal sau, Rolf, si fratele Ralph, si el pilot de Formula 1.
 
Medicii francezi n-au facut joi niciun anunt in privinta starii de sanatate a lui Michael Scumacher, calificata, miercuri, drept "stabila", dar in continuare "critica".
 
Reprezentanta fostului pilot de Formula 1 a spus ca Michael Schumacher nu schia impreuna cu fiul sau, in afara pistei, asa cum se stia pana cum. Era cu un grup de prieteni si, exact inainte de accident, s-ar fi oprit ca sa ajute pe cineva care cazuse.
 
Procurorii francezi au deschis o ancheta, sa vada daca nu cumva conducerea statiunii este responsabila. Salvatorii spun insa ca zona dintre piste era clar semnalizata.
 
Stratul de zapada este insa inselator, pentru ca pare mai mare decat e in realitate. O jurnalista CNN a refacut, pe schiuri, traseul pe care s-a produs accidentul: "Toata zona asta este plina de damburi, acoperita cu gheata pe alocuri si accidentata. Nu e tocmai o coborare usoara", a declarat aceasta.

3 ianuarie 2014 10:30
Modifică setările cookies