• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Michelle Obama: SUA sunt pregatite sa aleaga o femeie presedinte

Michelle Obama: SUA sunt "pregatite" sa aleaga o femeie presedinte

Michelle Obama a apreciat ca Statele Unite sunt "pregatite" sa aleaga o femeie la Presedintie, dar s-a ferit sa vorbeasca despre proiectele lui Hillary Clinton, potrivit unor declaratii aparute vineri intr-o revista, relateaza AFP.

"Da, cred ca tara noastra este pregatita pentru asa ceva. Este vorba doar de a cunoaste care este cea mai buna persoana" sa devina presedinte, a declarat sotia lui Barack Obama, pentru saptamanalul Parade, care a publicat o parte din interviu pe site-ul sau de Internet. 

Hillary Clinton, secretar de Stat in timpul primului mandat al lui Barack Obama, a demisionat la 1 februarie de la conducerea diplomatiei americane. 

Potrivit sondajelor, efectuate cu trei ani inainte de conventia prezidentiala democrata, fostul secretar de Stat este considerat castigator in fata potentialilor adversari pentru alegerile prezidentiale din 2016, insa ea, pana in prezent, nu a declarat daca va candida sau nu. 

"Ea nu a anuntat nimic (in legatura cu proiectele sale), prin urmare, nu voi vorbi inaintea ei", a afirmat Michelle Obama zambind si oferind asigurari ca ea nu va candida niciodata, transmite Mediafax.


17 august 2013 10:45
Modifică setările cookies