• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Mihai Campineanu, membru al trupei Suie Paparude, in stare grava la spital, in urma unui infarct

Mihai Campineanu, membru al trupei Suie Paparude, in stare grava la spital, in urma unui infarct

Mihai Campineanu, membru al formatiei Suie Paparude, se afla internat in stare grava intr-un spital din Timisoara, dupa ce a facut infarct la sfarsitul unui concert sustinut in oras, in cadrul evenimentului Re:freshTM, scrie Mediafax.

Colegii de trupa au declarat ca Mihai Campineanu le-a spus, dupa concert, ca are dureri puternice in zona pieptului, apoi s-a prabusit la pamant. In cadere, cantaretul s-a lovit la fata.
 
"De vina sunt stresul si oboseala. Cu o zi inainte am avut concert in Arad, apoi la Timisoara. S-a stresat mult si cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o, tot aici, in concert la Timisoara. Era foarte foarte obosit", a declarat colegul acestuia de la Suie Paparude, Mihai Dobre.
 
Colegii acestuia au sunat la numarul de urgenta 112, iar la fata locului a sosit un echipaj SMURD care l-a preluat pe Mihai Campineanu si l-a transportat la Spitalul Municipal Timisoara. Medicii de la Urgente au spus ca acesta a suferit un infarct. Duminica dimineata, cantaretul a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara.

20 octombrie 2013 12:04
Modifică setările cookies