• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Mihai Chitu a castigat, joi seara, Vocea Romaniei si marele premiu in valoare de 100.000 euro

Mihai Chitu a castigat, joi seara, Vocea Romaniei si marele premiu in valoare de 100.000 euro

 "Am venit la fiecare preselectie a acestui show de la primul sezon. Am plecat acasa si de la primul si de la al doilea. Pe al treilea l-am castigat. Va multumesc din suflet. Multumesc 'Vocea Romaniei', multumesc tuturor celor care m-au votat si care ne-au votat. Mie nu-mi vine sa cred ce mi se intampla", a declarat Mihai Chitu dupa anuntarea rezultatelor.

In cadrul marii finale a show-ului "Vocea Romaniei", care a durat circa patru ore, Mihai Chitu a incantat juriul, publicul si telespectatorii cu trei piese. Mihai Chitu a interpretat singur piesa "Caruso" (Lara Fabian). Totodata, Mihai Chitu a cantat impreuna cu Corina Chiriac un colaj de piese romanesti si impreuna cu antrenorul lui, Horia Brenciu, melodia "O sole mio".
 
Mihai Chitu spune despre el ca este solist vocal si ca toata viata a fost autodidact. Cu toate ca a inceput sa cante de la 5 - 6 ani, abia la liceu si-a dat seama ca are un talent, potrivit site-ului http://vocearomaniei.protv.ro.
 
A facut cursuri la Scoala Populara de Arta timp de doua luni, iar la varsta de 22 de ani l-a cunoscut pe Razvan Fodor de la trupa Krypton si a cantat cu acesta o data la studioul formatiei. Apoi a inceput o colaborare cu trupa Inalta Societate, cu care a cantat timp de trei ani. A urmat o pauza in cariera sa muzicala, iar in 2009 s-a reapucat de cantat. In 2012 a inceput sa colaboreze cu formatia Directia 5. Dupa Directia 5, a avut cateva spectacole private in Mamaia, dupa care a inceput sa colaboreze cu cei de la 2zece Band.

27 decembrie 2013 07:10
Modifică setările cookies