• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Miliardarul rus Boris Berezovski a fost gasit mort in locuinta sa din Anglia

Miliardarul rus Boris Berezovski a fost gasit mort in locuinta sa din Anglia

Miliardarul rus Boris Berezovski a murit sambata la Londra la varsta de 67 de ani. Omul de afaceri a fost gasit in locuinta sa din Surrey, din sudul Angliei, a anuntat purtatorul de cuvant al acestuia Tim Bell.

Moartea lui Berezovski este considerata o enigma in acest moment de politistii britanici, care au anuntat ca ancheta privind decesul miliardarului rus este intr-un stadiu incipient. Anuntul initial a fost facut pe Facebook de catre ginerele omului de afaceri.
 
Publicatia The Guardian scrie ca exista speculatii privind o posibila sinucidere, mai ales ca Boris Berezovski a pierdut in urma cu doar cateva luni un proces extrem de important, mai ales din punct de vedere personal, impotriva unui alt oligarh rus, Roman Abramovici. Berezovski l-a acuzat pe patronul clubului de fotbal Chelsea Londra de santaj si incalcarea unui contract legat de o companie ruseasca de petrol. Justitia britanica nu i-a dat insa dreptate lui Berezovski, care ar fi trebuit sa-i plateasca lui Abramovici nu mai putin de 35 de milioane de lire sterline, reprezentand cheltuieli de judecata.
 
"Da, a murit. Mi-a confirmat avocatul lui in aceasta dupa-amiaza", a declarat pentru AFP purtatorul de cuvant al lui Boris Berezovski, informeaza Mediafax.
 
Citeste mai multe despre acest subiect pe www.stirileprotv.ro

24 martie 2013 10:24
Modifică setările cookies