• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Moment stanjenitor pentru Cameron la summitul NATO. Cum l-a eclipsat Obama

Moment stanjenitor pentru Cameron la summitul NATO. Cum l-a eclipsat Obama

Premierul britanic David Cameron a fost victima unui moment stanjenitor la summitul NATO din Tara Galilor, cand a fost eclipsat de presedintele Barack Obama, in timp ce se indrepta cu mana intinsa spre delegati pentru a-i saluta.

In inregistrarea video publicata pe site de cotidianul Huffinghton Post se vede cun presedintele american si premierul britanic vin in acelasi timp si amandoi se grabesc sa stranga mana delegatilor. Dar Obama nu observa gestul premierului britanic si se grabeste sa salute delegatii, lasandu-l pe Cameron cu mana intinsa de doua ori. 

Nu este primul moment stanjenitor al lui Cameron, scrie Daily Mirro.

In 2011, David Cameron a incercat sa joace ping pong la dublu cu Obama, in cadrul unei conferinte de presa. Dar dat fiind faptul ca nu este foarte bun la acest joc, momentul nu a fost unul flatant pentru premier.  

Un alt incident in care Cameron a fost implicat alaturi de Obama a fost cel al fotografiei de la funeraliile fostului presedinte sud-african Nelson Mandela. Cei doi s-au fotografiat alaturi de atragatoarea Helle Thorning-Schmidt, premierul Danemarcei, provocand o reactie de nemultumire vizibila pe fata Primei Doamne a SUA.


6 septembrie 2014 10:43
Modifică setările cookies