• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Noua morti intr-un accident de autocar produs in centrul Spaniei

Noua morti intr-un accident de autocar produs in centrul Spaniei

Noua persoane au murit si alte cel putin 15 au fost ranite intr-un accident de autocar produs in centrul Spaniei, in apropiere de Avila, la nord de Madrid, au anuntat luni serviciie de interventie regionale, citate de AFP. 

"Confirmam noua decese, cinci raniti grav si peste zece raniti usor in accidentul de autocar", a declarat pentru AFP o purtatoare de cuvant a serviciilor de interventie din regiunea de Castilla si Leon. 

Este vorba despre un autocar care efectua o cursa obisnuita intre satul Seranillos, in nordul regiunii, si orasul Avila.  Doua unitati mobile pentru terapie intensiva, doua elicoptere echipate pentru urgente medicale si zece ambulante au fost trimise la fata locului, au precizat serviciile de interventie.  Ultimul accident de autorcar important, soldat cu morti, in Spania, a avut loc pe 31 iulie 2009. Sase turisti olandezi au murit, iar alti 39 au fost raniti, dupa ce vehiculul s-a rasturnat pe o autostrada, in apropiere de Barcelona, in nord-estul Spaniei.  Mai recent, aproximativ 12 turisti germani au fost raniti, dupa ce un autocar a percutat un perete, la Manacor, pe Insula Mallorca, in Baleare, pe 11 august 2011.


8 iulie 2013 12:59
Modifică setările cookies