• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
O comedie despre viata cantaretului Justin Bieber, lansata in 2013

O comedie despre viata cantaretului Justin Bieber, lansata in 2013

Un serial de comedie despre viata cantaretului canadian Justin Bieber va fi filmat curand, urmand sa fie difuzat anul viitor de postul de televiziune ABC, potrivit acceshollywood.com.

Postul de televiziune care difuzeaza serialul de succes "Modern Family" - o comedie din a carei distributie fac parte, printre altii, Sofía Vergara si Ed O'Neill - a anuntat, recent, ca intentioneaza sa realizeze o noua productie, inspirata din viata lui Justin Bieber.
 
Producator executiv urmeaza sa fie insusi artistul, care va fi ajutat de managerul sau, Scooter Braun. Scenariul este scris de Matt Wolpert si Ben Nedivi, cei care se ocupa de serialul "Entourage". Serialul de comedie va avea ca subiect viata lui Bieber dinainte ca artistul sa devina celebru.
 
Justin Bieber, care a copilarit in orasul Stratford din provincia canadiana Ontario, dar care in prezent locuieste in Statele Unite, reprezinta una dintre marile surprize ale galei American Music Awards 2010 - unde a castigat patru trofee -, dar si ale ultimilor doi ani. Albumul sau de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vandut in aproape doua milioane de exemplare in Statele Unite ale Americii.
 
Politia americana a dejucat, joi, un plan de asasinare a cantaretului canadian. Doi barbati din orasul Albuquerque, din statul american New Mexico - Mark Staake si nepotul sau Tanner Ruane -, planuiau sa il urmareasca si sa il asasineze pe tanarul artist, in timp ce acesta se afla la New York, unde a sustinut un concert sold-out la Madison Square Garden, au informat politistii.

15 decembrie 2012 13:25
Modifică setările cookies