• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
O statuie din ceara a cantaretei Adele, expusa la muzeul Madame Tussauds din Londra

O statuie din ceara a cantaretei Adele, expusa la muzeul Madame Tussauds din Londra

Adele are o statuie din ceara in celebrul muzeu Madame Tussauds din Londra, alaturandu-se unei liste de celebritati ce au fost imortalizate in acest mod, printre care se numara Rihanna, Beyonce si Amy Winehouse, scrie contactmusic.com.

Purtatorul de cuvant al muzeului, Nicole Fenner, a spus ca aceasta statuie a fost adaugata in colectia institutiei la cererea conducerii si a fanilor. Dupa ce a primit premii la galele Oscar si Grammy, Adele a devenit si mai populara.
Copia din ceara a lui Adele o arata pe aceasta la gala Grammy, imbracata in aceeasi rochie clasica, neagra.
 
Adele Laurie Blue Adkins, cunoscuta ca Adele, este cantareata si compozitoare. Ea a debutat la 19 ani si s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciata si de criticii muzicali. Adele a fost prima artista care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar in 2012 a castigat sase premii Grammy. Pana in prezent, a lansat pe piata doua albume, "19" si "21".
 
Adele, a carei silueta este departe de a fi una standard in showbiz, are o voce exceptionala. Artista nu s-a ferit sa vorbeasca despre suferintele sale in dragoste in melodii precum "Someone Like You" si "Rolling in the Deep".

4 iulie 2013 18:52
Modifică setările cookies