• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
O suzeta, o tigaie, pantofi, sos condimentat - printre cadourile primite de familia regala britanica

O suzeta, o tigaie, pantofi, sos condimentat - printre cadourile primite de familia regala britanica

Un filtru pentru apa, lenjerie intima, pantofi, o suzeta si sosuri condimentate se numara printre cadourile oferite anul trecut membrilor familiei regale britanice, in timpul calatoriilor oficiale in strainatate, potrivit listei de inventar facute publice de palatul regal, potrivit AFP.

Kate, foarte populara sotie a printului William, considerata un simbol al modei, s-a intors din calatoria din Asia de sud-est si Pacific cu un trusou complet, care include, printre altele, sase perechi de pantofi, doua posete si o rochie traditionala oferita de regina Malaysiei. Patronul unui hotel din Singapore i-a oferit o camasa de noapte, iar, din Tuvalu, cuplul princiar a plecat cu opt rogojini, o replica la scara redusa a satului si un clasor de timbre.
 
In Noua Zeelanda, anonimi le-au oferit cate o suzeta, iar printul a primit lenjerie de corp. Intr-o alta vizita, un admirator le-a oferit o sticla de sos condimentat, iar un altul le-a oferit papucei pentru bebelusi, cu cateva luni inainte ca ducesa Kate sa anunte oficial ca este insarcinata.
 
Anul trecut, pentru a marca implinirea a 60 de ani de la urcarea pe tronul Marii Britanii, regina Elizabeth a II-a i-a trimis pe membrii familiei regale in vizite oficiale in tarile din Commonwealth, asociatia de state independente al caror sef de stat este.

23 ianuarie 2013 16:43
Modifică setările cookies