• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
O venezuelana de 25 de ani, desemnata Miss Universe 2013

O venezuelana de 25 de ani, desemnata Miss Universe 2013

Reprezentanta Venezuelei a castigat, sambata seara, concursul Miss Universe 2013, organizat pentru prima data la Moscova, in cadrul unui show grandios.

Coroana cu diamante a fost inmanata castigatoarei Gabriela Isler, o prezentatoare de televiziune in varsta de 25 de ani, de castigatoarea de anul trecut, Olivia Culpo din Statele Unite ale Americii, potrivit AFP.
 
Ceremonia, organizata la Crocus City Hall, o mare sala de concerte de la Moscova, a fost transmisa la televiziune in multe tari de pe Glob. Concursul Miss Universe este urmarit in general de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.
 
Concursul Miss Universe, nascut in Statele Unite ale Americii si care exista din 1952, este un eveniment anual rezervat femeilor cu varste cuprinse intre 18 si 26 de ani, celibatare si fara copii. Participantele trebuie, totodata, sa nu fi pozat niciodata nud.
 
Miss Universe este considerat marele concurent al competitiei Miss World, de origine britanica.
 
Romania a fost reprezentata la editia din acest an a concursului Miss Universe de Roxana Andrei. Reprezentanta Romaniei, in varsta de 26 de ani, este originara din Targoviste si lucreaza in prezent ca model profesionist, fiind totodata studenta la o scoala de televiziune.
 
In 2012, Miss Universe a fost desemnata Olivia Culpo, reprezentanta Statelor Unite ale Americii.
 
Victoria din acest concurs de frumusete, detinut de Donald Trump si grupul NBC, ii asigura castigatoarei - care trebuie sa aiba o varsta cuprinsa in intervalul 18-27 de ani, sa fie necasatorita, sa nu aiba copii si sa nu fi pozat niciodata nud - accesul, timp de un an, la diverse evenimente mondene si numeroase calatorii in lumea intreaga.

10 noiembrie 2013 12:22
Modifică setările cookies