• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Oltchim invinge formatia slovena Krim si se califica in semifinalele Ligii Campionilor

Oltchim invinge formatia slovena Krim si se califica in semifinalele Ligii Campionilor

Campioana Romaniei Oltchim Ramnicu Valcea a invins duminica, pe teren propriu, formatia slovena Krim Ljubljana, scor 23-20 (9-12) si se califica in semifinale, dar de pe pozitia secunda din grupa principala 2, urmand a se duela cu Gyor ETO in penultimul act al Ligii Campionilor.

Avand calificarea in semifinale obtinuta indirect inca de sambata, gratie rezultatului dintre Zvezda si FTC Budapesta (30-27), Oltchim a intrat in meciul cu Krim cu un singur gand: victorie la minimum 5 goluri, pentru a-si asigura prima pozitie in grupa, scrie Mediafax.
 
Marcatoare:
 
Oltchim – Farcau 7 goluri, Managarova 5, Manea 4, Bulatovici 3, Bradeanu 2, Jovanovici 1, Pineau 1
 
Krim – Penezici 4 goluri, Worz 4, Varlec 3, Krpez 2, Martin 2, Muller 2, Piedade 1, Zrnec 1, Mavsar 1.
 
Oltchim incheie astfel grupa II pe locul 2, cu 8 puncte, dupa Krim, tot cu 8, calificata de asemenea in semifinale. FTC Budapesta a incheiat pe locul 3, cu 6 puncte, iar Zvezda pe 4, cu 2 puncte.
 
Din grupa II s-au calificat Gyor ETO, neinvinsa, cu 12 puncte , si Larvik HK, cu 8. Buducnost, detinatoarea trofeului, a incheiat pe locul 3, cu 3 puncte, iar Randers HK pe 4, cu 1 punct.
 
In semifinale se vor duela Gyor ETO-Oltchim, respectiv Krim Ljubljana-Larvik HK. Semifinalele se vor juca in dubla mansa eliminatorie, in 6-7, respectiv 13-14 aprilie.
 
In sezonul trecut, Oltchim a fost eliminata in semifinale, de Gyor ETO, formatia care a pierdut ulterior trofeul, in fata celor de la Buducnost.
 
Obiectivul echipei Oltchim in actuala stagiune este castigarea Ligii Campionilor.

18 martie 2013 07:37
Modifică setările cookies