• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Omar Hayssam, arestat preventiv in dosarul de inselaciune si delapidare

Omar Hayssam, arestat preventiv in dosarul de inselaciune si delapidare

UPDATE: Omar Hayssam a fost arestat preventiv in dosarul de inselaciune si delapidare, potrivit deciziei luate vineri de Tribunalul Bucuresti, prin care a fost admisa propunerea in acest sens formulata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).

Hayssam a fost adus vineri dimineata, de la Penitenciarul Rahova, la Tribunalul Bucuresti, pentru judecarea propunerii DIICOT de arestare preventiva in dosarul de inselaciune si delapidare, noteaza Mediafax. Duba venita de la inchisoare a fost insotita de trupele speciale, in conditiile in care Omar Hayssam are o condamnare pentru fapte de terorism.
 
Judecarea propunerii de arestare preventiva a avut termen si miercuri, cand Hayssam a aparut pentru prima oara in fata instantei dupa ce a fost adus in tara. El a aratat ca solicita atat justitiei romane, cat si autoritatilor internationale, sa-i fie redeschise toate dosarele, pentru "aflarea tuturor adevarurilor". Tot atunci, Omar Hayssam a cerut timp sa-si angajeze un avocatul, in locul celui din oficiu, iar Tribunalul Bucuresti i-a acordat doua zile pentru asta.
 
Omar Hayssam a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT, in acest dosar, in octombrie 2012, alaturi de fratele lui, Mohamad Omar, cumnatul sau, Mihai Nasture, si doi parteneri de afaceri, Viorel Vasile Mafteuca si Doina Farladanschi, fiind acuzati de inselaciune si delapidare.
 
Mai multe imobile, terenuri si instalatii industriale, precum si peste un milion de euro sunt puse sub sechestru de catre procurorii DIICOT, in acest dosar.

2 august 2013 12:25
Modifică setările cookies