• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Omar Hayssam ar putea fi adus marti la Tribunalul Bucuresti, intr-un dosar de inselaciune si delapidare

Omar Hayssam ar putea fi adus marti la Tribunalul Bucuresti, intr-un dosar de inselaciune si delapidare

Omar Hayssam - aflat din 19 iulie in custodia Politiei Romane, potrivit autoritatilor - ar putea fi adus, marti, la Tribunalul Bucuresti (TB), pentru judecarea unui dosar al sau in care procurorii DIICOT il acuza de inselaciune si delapidare.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au solicitat Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva a lui Hayssam in acest dosar, cererea avand termen in 23 iulie.
 
Omar Hayssam a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT, in acest dosar, in octombrie 2012, alaturi de fratele lui, Mohamad Omar, de cumnatul sau, Mihai Nasture si doi parteneri de afaceri, Viorel Vasile Mafteuca si Doina Farladanschi, fiind acuzati de inselaciune si delapidare.
 
Omar Hayssam a fost condamnat definitiv, in lipsa, in trei dosare, la 20 de ani, 16 ani si, respectiv, trei ani, pentru rapirea celor trei jurnalisti, inselaciune in cazul "Volvo" si fraude in cauza "Foresta Nehoiu".
 
Hayssam este judecat si pentru trecerea frauduloasa a frontierei de stat, alaturi de fratii acestuia, Mukhles si Mahmoud, si de omul de afaceri Mustafa Tartoussi.
 
Omar Hayssam a fost predat Politiei Romane, vineri dimineata, a anuntat purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea, precizand ulterior ca acesta se afla in arestul Politiei, fiind predat politistilor la ora 6.40.

23 iulie 2013 08:57
Modifică setările cookies