• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Oprah Winfrey a castigat 12 milioane dolari cu un simplu mesaj pe Twitter

Oprah Winfrey a castigat 12 milioane dolari cu un simplu mesaj pe Twitter 

Oprah Winfrey a inregistrat recent un nou record: a castigat peste 12 milioane de dolari cu un simplu mesaj pe Twitter, relateaza ''Le Soir''.  

Ducand de multi ani o lupta, pomovata si cunoscuta la nivel planetar, cu kilogramele in plus, Oprah urmeaza acum programul de slabit ''Weight Watchers'' si isi publica din comentariile legate de aceasta experienta pe retelele sociale, unde are milioane de fani.   

Detinatoare a unui veritabil imperiu, estimat de Forbes la peste trei miliarde de dolari, vedeta tv a postat marti, pe Twitter, o scurta inregistrare video in care anunta ca a pierdut 12 kilograme, desi nu a renuntat la paine.

Rezultatul imediat a fost ca actiunile la bursa ale firmei ''Weight Watchers'' au explodat, valoarea lor crescand cu 20 %.

Totodata, Oprah Winfrey a devenit mai bogata cu aproximativ 12,5 milioane de dolari, intrucat in octombrie 2015 a avut inspirata idee de a achizitiona 10 % din actiunile acestei companii specializate in produse alimentare destinate persoanelor care vor sa slabeasca sau sa-si pastreze silueta. 


29 ianuarie 2016 13:08
Modifică setările cookies