• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Oprescu: Daca va fi cazul si voi fi sprijinit de PSD, candidez la Presedintie. Reactia lui Ponta

Oprescu: Daca va fi cazul si voi fi sprijinit de PSD, candidez la Presedintie. Reactia lui Ponta

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, se declara dispus sa candideze la alegerile prezidentiale, daca va avea sprijinul PSD si al "poporului PSD". 

"Incerc sa fiu cat pot eu mai cinstit (...). Ma onoreaza ceea ce a spus Victor Ponta, cred ca ar onora pe oricine, pentru ca functia de presedinte este una de demnitate in stat. Chestiunea sta in felul urmator: Sunt foarte constient ca, daca as fi in aceasta situatie, am nevoie de o platforma puternica, de stanga, ca de acolo provin. (...) Sunt constient ca am nevoie de o extractie a societatii civile ca sa sustina lucrul acesta, pentru ca altfel nu ma duc ca sa ma aflu in treaba acolo. Ma duc, daca va fi cazul si daca voi fi in aceasta ipostaza ... eu cred cu tarie ca asa e corect sa spun in momentul in care, in tara, astazi, se intampla ca in povestea cu Alba ca Zapada: oglinda, oglinjoara, cine e cel mai frumos din tara, cine e cel mai prezidentiabil din tara? Eu nu stau sa ma joc. Eu cu neamul meu nu ma joc, eu nu ma duc nici sa fiu iepurasul cuiva, nici sa ma mangaie cineva pe cap, nu. Si lucrurile astea le-am spus intotdeauna cinstit. Nu este nehotarare, o spun apasat: daca va fi cazul ca aceste elemente, de care vorbim deschis aici, da, ma duc; daca nu va fi cazul, imi vad in continuare de treaba", a declarat Sorin Oprescu, transmite Mediafax. 

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a fost solicitat, luni, la Orastie, sa comenteze declaratia lui Sorin Oprescu, care spunea ca ar candida la prezidentiale daca ar fi sustinut de PSD, el aratand ca nu exclude aceasta varianta, ci, dimpotriva, i-ar placea, dar ca decizia in acest sens e una comuna.


30 iunie 2014 14:44
Modifică setările cookies