• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Oprescu, despre o candidatura la presedintie: Sunt primar general, am planuri pentru 10 ani

Oprescu, despre o candidatura la presedintie: Sunt primar general, am planuri pentru 10 ani

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, la emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata duminica de Pro TV, ca are planuri nu pentru cei trei ani si jumatate ramasi din al doilea mandat, ci pentru zece ani, precizand ca au fost membri ai PSD care au "cochetat" cu ideea candidaturii sale.

Intrebat daca va candida pentru presedintie anul viitor, Oprescu a raspuns: "Dom'ne, eu sunt primar general. Am planuri nu pentru trei ani jumatate, cat au mai ramas, ci pentru zece ani de zile. Vreau sa-i vad pe oamenii astia (bucurestenii - n.r.) ca se simt bine (...) Si eu, ca si dumneavoastra, iubesc orasul asta. Dupa 18 ani de zile de promisiuni, de discutii...".
 
De asemenea, intrebat daca a fost solicitat din PSD pentru o candidatura la Cotroceni, Oprescu a aratat ca au existat membri ai partidului care au "cochetat" cu ideea inscrierii sale in cursa pentru sefia statului.
 
"Da, au cochetat cu ideea asta cand ma vedeau. Am multi prieteni in PSD, am ramas cu vechile prietenii, am ramas cu oameni la care tin, am ramas cu ceva serios. (...) Nu am umblat pe la usi, pe la sonerii, si nu prea au umblat nici ei pe la mine", a conchis el.

31 martie 2013 11:55
Modifică setările cookies