• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Pantofii purtati de Sarah Jessica Parker in Totul despre sex , licitati in scopuri caritabile

Pantofii purtati de Sarah Jessica Parker in "Totul despre sex", licitati in scopuri caritabile

Actrita Sarah Jessica Parker va scoate la licitatie pantofii pe care i-a purtat in serialul "Totul despre sex/ Sex and the City", in care a interpretat personajul Carrie Bradshaw, banii obtinuti astfel urmand sa fie donati unei scoli din New York, informeaza Daily Mail, potrivit Mediafax.

Actrita in varsta de 48 de ani si-a donat perechile de pantofi din perioada cand o interpreta pe jurnalista impatimita de moda Carrie Bradshaw. Fiecare pereche de pantofi va fi insotita de cate un cartonas pe care apare scris un text din partea actritei Sarah Jessica Parker. "Sa ii porti cu placere si cu prudenta" - este unul din textele scrise de Sarah Jessica Parker, in timp ce pe un alt cartonas actrita ii ureaza noului proprietar al pantofilor: "Sa ii porti sanatos".
 
Astfel, pantofi Prada, Jonathan Kelsey si Dolce Vita vor fi scosi la licitatie alaturi de sandalele-platforma de culoare roz purtate de Britney Spears in timpul turneului "Crazy", pantofii de baschet ai lui Shaquille O'Neal si cizmele cu toc purtate de Madonna la gala "Super Bowl".
 
Licitatia va incepe pe 24 aprilie, pretul de pornire fiind de 100 de dolari pentru fiecare obiect licitat.
 
Sarah Jessica Parker a devenit celebra jucand in serialul de televiziune "Totul despre sex", dar si in continuarile pentru marele ecran ale acestei productii. Ulterior, ea a aparut intr-o serie de comedii, precum "Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani", "Familia Stone", "Ce-o fi cu sotii Morgan?", "De anul nou", "Oare cum o reusi". Pentru rolul din serialul "Totul despre sex" a castigat doua premii Emmy si patru Globuri de Aur, in schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de aceasta serie a castigat, alaturi de colegele de distributie, un premiu Zmeura de Aur.

12 aprilie 2013 18:15
Modifică setările cookies