• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Paula Seling, Andreea Banica, Ovi si Marius Rizea, gazdele showului Eurovision Romania 2013

Paula Seling, Andreea Banica, Ovi si Marius Rizea, gazdele showului Eurovision Romania 2013

Interpretii Paula Seling, Andreea Banica si Ovi, impreuna cu actorul Marius Rizea ii vor interpreta pe cei patru membri ai trupei ABBA si vor prezenta Eurovision Romania, potrivit unui comunicat al Televiziunii Romane, preluat de Mediafax.

"Varianta romaneasca" a celebrei trupe ABBA prezinta anul acesta selectia nationala Eurovision. Astfel, interpretii Paula Seling, Andreea Banica si Ovi, impreuna cu actorul Marius Rizea vor fi Anni Frid, Agnetha, Björn si Benny, cei patru membri ABBA, pentru a prezenta spectacolele din 23 si 24 februarie (semifinalele), precum si finala din 9 martie a concursului Eurovision.
 
Pana duminica, 3 februarie, 135 de piese au fost inscrise in cursa pentru desemnarea reprezentantului Romaniei la concursul Eurovision 2013, celelalte 13 piese fiind expediate prin posta la sediul TVR si avand data de expediere inclusiv ziua de 3 februarie.
 
TVR va dedica si anul acesta doua zile semifinalelor (23 si 24 februarie), la fiecare dintre acestea urmand sa participe cate 12-14 melodii. Cele mai bune sase din fiecare semifinala, alese de juriul de specialitate, dar si prin voturile telespectatorilor, vor intra in faza finala. Ponderea televotului este de 50%, la fel ca in cazul votului juriului.
 
Marea finala, la care participa 12 piese, va avea loc in data de 9 martie. Modalitatea de jurizare va fi: 50% televot, 50% juriu. Toate cele trei parti ale concursului vor fi transmise in direct pe TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe www.tvrplus.ro, precum si pe www.eurovision.tv, site-ul oficial al competitiei.

6 februarie 2013 17:26
Modifică setările cookies