• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Pentru prima data, Batman si Superman vor aparea impreuna intr-un film

Pentru prima data, Batman si Superman vor aparea impreuna intr-un film

Celebrele personaje Batman si Superman vor aparea pentru prima data impreuna intr-un film, a anuntat Zack Snyder, regizorul filmului "Man of Steel: Eroul", cea mai recenta pelicula in care joaca eroul Superman, scrie BBC in editia online.

Batman si Superman vor face echipa intr-un nou film, spre incantarea numerosilor fani ai celebrelor personaje. Anuntul surpriza a fost facut la conventia Comic-Con de la San Diego, California, de catre Zack Snyder, regizorul filmului "Man of Steel: Erou/ Man of Steel", noua pelicula din franciza "Superman", in care personajul principal este interpretat de actorul britanic Henry Cavill.
 
Potrivit lui Zack Snyder, in prezent se lucreaza la scenariul acestui film care ii va aduce in fata publicului pe Batman si Superman. Este de asteptat ca productia filmului sa inceapa anul viitor, iar pelicula cu Batman si Superman ar putea ajunge in cinematografe in vara lui 2015. Studiourile Warner Bros au confirmat ca cele doua personaje vor face echipa pentru prima data.
 
Actorul britanic Henry Cavill - care joaca rolul principal in "Man of Steel: Eroul" - il va interpreta din nou pe Superman in aceasta noua pelicula. Insa pana in acest moment nu a fost stabilit cine va fi Batman in noul film.

21 iulie 2013 11:38
comentarii (2)

Comentarii (2)


Modifică setările cookies