• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Perchezitii la locuinta lui Randi, intr-un dosar de evaziune fiscala. Reactia artistului

Perchezitii la locuinta lui Randi, intr-un dosar de evaziune fiscala. Reactia artistului

Politistii ilfoveni au descins marti dimineata in locuinta lui Andrei Stefan Ropcea, cunoscut ca Randi, component al trupei Morandi, intr-un dosar de evaziune fiscala in care prejudiciul a fost evaluat la aproximativ 100.000 de euro.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Randi si fratele acestuia detin o firma prin intermediul careia au organizat mai multe evenimente, insa nu ar fi trecut onorariile in contabilitate.  Anchetatorii ilfoveni au descins la patru adrese, doua in Bucuresti, acasa la Randi si la fratele sau si doua in Otopeni, unde locuieste contabila societatii si este sediul firmei administrate de Randi.

Andrei Stefan Ropcea a declarat la iesirea din sediul Politiei Ilfov ca nu a facut nicio evaziune fiscala, iar faptul ca este cercetat, nu inseamna ca este vinovat, precizand ca el si fratele lui sunt suspectati, nu acuzati. Artistul a adaugat ca nu a semnat niciun contract, el fiind in firma "doar cu numele".  "Eu nu ma ocup cu nimic (in firma, n.r.), eu sunt cu numele acolo, am finantat, e o afacere de familie. Fratele meu e imputernicit. Nu suntem acuzati, suntem suspectati, nu suntem vinovati, suntem cercetati", a spus Randi. 


12 martie 2013 16:31
Modifică setările cookies