• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Perchezitii la Primaria Craiova, intr-un dosar de coruptie privind obtinerea de fonduri europene

Perchezitii la Primaria Craiova, intr-un dosar de coruptie privind obtinerea de fonduri europene

Procurorii DNA fac joi sase perchezitii in Craiova, la Primarie, la sediile mai multor firme si la locuintele unor persoane suspectate de fapte de coruptie privind obtinerea de fonduri europene, in perioada 2013-2014.

Perchezitiile sunt facute de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Craiova, intr-un dosar ce vizeaza "suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si infractiuni indreptate impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, ce ar fi fost comise in perioada 2013 – 2014", potrivit DNA.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca institutia publica unde sunt facute perchezitii este Primaria Craiova.  Potrivit surselor citate, faptele de coruptie ar viza proiectul complexului de agrement acvatic din Parcul Tineretului, situat la iesirea din Craiova - Water Park, proiect cofinantat din fonduri europene. 

Sursele citate au precizat ca in ancheta nu este implicat si primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu (PSD), ci functionari publici din cadrul institutiei.


27 noiembrie 2014 14:23
Modifică setările cookies