• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Perchezitii la Primaria Sectorului 5. Reactia lui Vanghelie

Perchezitii la Primaria Sectorului 5. Reactia lui Vanghelie

Procurorii Parchetului Bucuresti si politistii fac viner, 25 de perchezitii, intre care si la Primaria Sectorului 5, intr-un dosar privind procedura de acordare a unor ajutoare sociale, in care se fac cercetari pentru abuz in serviciu, trafic si cumparare de influenta, transmite Mediafax.

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat ca anchetatorii ridica documente si au mandate de aducere pentru directori din Directia Sociala, fara ca el sa fie implicat, precizand s-ar putea sa ceara DNA sa verifice actele, ca sa vada daca sunt vinovati sau daca "sunt suparati Oprea si Ponta".

"Eu sunt la Primarie, in momentul de fata, sunt cu cativa avocati, vom face toate diligentele necesare, in functie de ceea ce se intampla, catre toate institutiile care sunt in legatura cu Parchetul General si cu Politia Capitalei, sa se verifice acest mod de control care se face astazi la Primarie. N-am nicio problema. (...) Momentan se asteapta sa se deschida birourile, sa se verifice documentele, sa se ridice documente. Nu este o chestie noua, nu s-a intamplat pentru prima data, am mai avut asemenea fenomene, nu inseamna ca se rasuceste pamantul cu susul in jos daca se fac niste controale sau se iau niste documente. Eu va pot asigura ca toate documentele sunt in regula si nu este nicio problema", a declarat Vanghelie. 

El a precizat ca, din ce a aflat de la anchetatori, exista mandate de aducere pentru cativa directori de la Directia Sociala. Vanghelie a precizat ca verificarile nu au legatura directa cu el.


19 decembrie 2014 08:53
Modifică setările cookies