• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Personajele negative din seria James Bond , in centrul unei expozitii la Washington

Personajele negative din seria "James Bond", in centrul unei expozitii la Washington

Personajele pe care toti spectatorii "iubesc sa le urasca" din seria "James Bond" se afla in centrul unei expozitii deschise vineri la Washington, ce prezinta accesoriile celor care s-au luptat de-a lungul timpului cu celebrul agent 007 si au pierdut, potrivit Reuters.

Expozitia "Exquisitely Evil: 50 Years of Bond Villains" a fost deschisa la Muzeul International al Spionilor din Washington si este dedicata celor mai rele personaje din seria care il are ca erou pe seducatorul agent britanic 007. Expozitia include peste 110 obiecte si va putea fi vizitata pana in anul 2014.
 
De la celebrul "Dr. No" din 1962 pana la actualul "Skyfall", expozitia arata legatura dintre adevar si fictiune si cum personajele negative sunt mereu la curent cu lumea in continua evolutie.
 
Istoricul Alexis Albion atrage atentia ca personajele negative din Bond au si niste elemente constante: "Sunt niste personaje de succes, fermecatoare, traiesc in locuri izolate, sunt inconjurate de persoane care le sunt loiale pana la fanatism si au planuri marete. Sunt genul de personaje care nu pot fi infruntate decat de cineva ca James Bond".

Cele 22 de filme "James Bond" realizate pana in prezent au generat incasari de 1,6 miliarde de dolari in SUA si Canada si de peste 3 miliarde de dolari in toata lumea, aceasta serie fiind pe locul al treilea in clasamentul celor mai de succes francize cinematografice, potrivit Box Office Mojo.

18 noiembrie 2012 10:59
Modifică setările cookies