• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Personalitati ca Bill Gates, Steve Jobs si Madonna, evocate in serialul Anii 80 , difuzat de National Geographic Channel

Personalitati ca Bill Gates, Steve Jobs si Madonna, evocate in serialul "Anii '80", difuzat de National Geographic Channel

National Geographic Channel difuzeaza, in perioada 12 - 16 mai, serialul "Anii '80", care reprezinta "o calatorie in timp catre perioada anilor '80 pentru a vedea cum aceasta decada a conturat lumea moderna", fiind prezentata influenta unor personalitati precum Bill Gates, Steve Jobs si Madonna.

Potrivit unui comunicat al postului de televiziune, serialul prezinta o decada a oamenilor, deciziilor si inventiilor care au schimbat viitorul. In fiecare seara vor fi difuzate cate doua episoade, de la orele 21.00 si 22.00, astfel incat, pentru cei ce au trait acele vremuri, sa fie "o readucere in memorie, iar pentru generatia mai tanara, o lectie despre o decada de succes".
 
Companie detinuta de National Geographic Ventures si FOX Entertainment Group, National Geographic Channels International (NGCI) sprijina angajamentul Societatii National Geographic de a explora, proteja si educa prin cele sase canale ale sale: National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo Adventure si Nat Geo Music.
 
La nivel global, National Geographic Channel (inclusiv NGC U.S. care este o companie joint-venture intre NGT si Fox Cable Networks Group) este disponibil in 440 de milioane de case din 171 de tari, in 38 de limbi.

23 aprilie 2013 15:46
Modifică setările cookies