• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Peste 15.000 de carti la reducere, la Salonul Bookfest de Craciun, din Capitala

Peste 15.000 de carti la reducere, la Salonul Bookfest de Craciun, din Capitala

Peste 15.000 de volume, intalniri cu autori importanti ai momentului, sesiuni de autografe, filme de arta, carti cu reduceri substantiale si cadouri pentru copii sunt ofertele Salonului Bookfest de Craciun de la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti, din perioada 13 - 23 decembrie.

Potrivit unui comunicat remis Mediafax, a doua editie a Salonului de carte si Cadouri Bookfest de Craciun aduce la un loc cele mai bune carti la cele mai bune preturi, precum si cele mai frumoase idei de daruri, iar intrarea este gratuita.
 
Cele mai mari edituri ii asteapta pe cititori la aceasta a doua editie a Bookfest de Craciun cu un total de aproximativ 15.000 de carti la preturi promotionale. Printre editurile importante ale caror volume vor fi la Bookfest de Craciun se numara Litera, Humanitas, Polirom, Nemira, Rao, All, Curtea Veche Publishing, Adevarul, Niculescu, Baroque Books, Eikon, Lider, House of Guides, Antet XX Press, Didactica Publishing, IBU Publishing, Hasefer, Martor si Tim Publishers.
 
Programul de vizitare va fi de luni pana vineri, de la 11.00 la 20.00, si sambata si duminica, de la 10.00 la 20.00.
Bookfest de Craciun este organizat de Asociatia Editorilor din Romania, sub egida Federatiei Editorilor din Romania si in parteneriat cu Muzeul National al Taranului Roman.

29 noiembrie 2013 15:25
Modifică setările cookies