• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cel putin 34 de persoane au murit in urma unor ploi torentiale in Pakistan

Cel putin 34 de persoane au murit in urma unor ploi torentiale in Pakistan

Ploi torentiale au provocat in ultimele zile moartea a 34 de persoane in Pakistan, in special in regiunile de frontiera cu Afganistanul, au anuntat miercuri autoritatile, relateaza AFP.

In provincia Khyber Pakhtunkhwa (nord-vest), 25 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 57 au fost ranite, din cauza ploilor intense care au cazut de duminica pana marti, potrivit serviciilor de salvare provinciale. In plus, trei militari au fost dati disparuti ca urmare a unei avalanse dintr-o zona muntoasa, conform autoritatilor.
 
Ploile torentiale din ultimele zile au provocat, de asemenea, moartea unei persoane in regiunea pakistaneza Casmir si a altor opt in provincia centrala Pendjab, potrivit unor oficiali locali din cadrul serviciilor de urgenta. Astfel, cel putin 34 de persoane au murit din cauza averselor.
 
Peste 470 de persoane au murit in Pakistan, in timpul inundatiilor de toamna trecuta. Inundatiile de atunci au afectat aproape cinci milioane de persoane, un bilant mai mic insa decat cel inregistrat in urma "musonului secolului", in 2010, care a afectat aproximativ 21 de milioane de locuitori.

6 februarie 2013 16:48
Modifică setările cookies