• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Pink, desemnata Femeia Anului 2013 de revista Billboard

Pink, desemnata Femeia Anului 2013 de revista Billboard

Cantareata Pink a fost desemnata Femeia Anului 2013, dupa ce artista americana a reusit sa ajunga in acest an pentru prima oara pe primul loc in topul Billboard al albumelor, au anuntat luni reprezentantii acestei prestigioase publicatii muzicale, citati de Reuters.

Pink, in varsta de 34 de ani, care a irupt pe scena muzicala in 2000, prezentandu-se ca un o artista "antidot" pentru tiparul "fata din vecini" adoptat de tinerele cantarete Britney Spears si Christina Aguilera, si-a lansat cel de-al saselea album din cariera, "The Truth About Love", in septembrie 2012.
 
Artista americana, al carei nume real este Alecia Moore, a avut mare succes in anul care a trecut cu piese precum "Blow Me (One Last Kiss)", "Try" si "Just Give Me a Reason", un duet cu Nate Ruess, membru al trupei rock Fun., care a ajuns pe primul loc in topul american al single-urilor (Billboard Hot 100).
 
Potrivit revistei Billboard, Pink a vandut in cariera ei peste 40 de milioane de albume pe plan mondial si peste 20 de milioane de single-uri in format digital.
 
Pink va primi acest trofeu - Women in Music - la viitoarea gala Billboard, care va avea loc in decembrie, la New York.
 
In 2012, cantareata Katy Perry a primit acest premiu, care a mai fost acordat in anii trecuti unor artiste cunoscute, precum Beyonce si Taylor Swift.

17 septembrie 2013 11:20
comentarii (1)

Comentarii (1)