• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Ponta a semnat decizia de numire a lui Cristian Busoi la conducerea CNAS

Ponta a semnat decizia de numire a lui Cristian Busoi la conducerea CNAS  

Premierul Victor Ponta a declarat ca a semnat decizia de numire a europarlamentarului PNL Cristian Busoi la conducerea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate (CNAS), scrie Mediafax.

Doru Badescu a demisionat de la conducerea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate, iar pentru postul de presedinte va fi propus europarlamentarul PNL Cristian Busoi, a anuntat , joi seara, premierul Victor Ponta.
 
El a precizat ca Badescu a demisionat in urma discutiei pe care a avut-o cu acesta referitor la reactia gresita in cazul nominalizarii lui Lucian Duta in Consiliul de Administratie al CNAS.
 
Presedintele Traian Basescu l-a desemnat pe fostul presedinte al CNAS Lucian Duta drept membru in Consiliul de Administratie al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate din partea Administratiei Prezidentiale, scrisoarea de nominalizare fiind transmisa in data de 10 iunie.
 
Conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate a transmis ca numirea lui Lucian Duta in Consiliul de Administratie al institutiei "o gafa" a Administratiei Prezidentiale, "specifica organizatiilor mafiote", si ameninta ca, pana la retragere acesteia, CA nu se va intruni.

14 iunie 2013 15:58
Modifică setările cookies