• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Presedintele Basescu a decorat ASE Bucuresti, la 100 de ani de la infiintare

Presedintele Basescu a decorat ASE Bucuresti, la 100 de ani de la infiintare

Presedintele Traian Basescu a decorat, marti, Academia de Studii Economice din Bucuresti cu Ordinul "Meritul pentru Invatamant" in grad de Comandor, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la infiintarea institutiei de invatamant superior.

"Cu ocazia implinirii a 100 de ani de la infiintare, pentru profesionalismul de exceptie si abnegatia manifestate de cadrele didactice in procesul de afirmare si dezvoltare a invatamantului, stiintei si culturii economice din Romania, domnul presedinte Traian Basescu a conferit Ordinul «Meritul pentru Invatamant» - in grad de Comandor Academiei de Studii Economice din Bucuresti", informeaza un comunicat transmis de Presedintie, citat de Mediafax.
 
Decorarea a fost facuta la initiativa presedintelui Traian Basescu.
 
ASE Bucuresti a fost infiintata in 6 aprilie 1913, cand Regele Carol I al Romaniei semna Decretul de infiintare a Academiei de Inalte Studii Comerciale si Industriale.
 
Institutia de invatamant va organiza in perioada urmatoare mai multe evenimente dedicate celebrarii centenarului. Pe 3 aprilie va avea loc o sedinta festiva a Senatului ASE, in Aula Magna, unde vor fi prezente, pe langa studenti si profesori, si personalitati marcante ale mediului politic, dar si din domeniul economic si de afaceri.

26 martie 2013 18:32
Modifică setările cookies