• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, ridicat de procurori si dus la DNA

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, ridicat de procurori si dus la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat de procurorii anticoruptie, miercuri, din fata sediului CJ, si dus la audieri la DNA, pe numele sau existand mandat de aducere, iar surse judiciare afirma ca acesta a opus rezistenta in fata anchetatorilor.

Pe numele lui Nicusor Constantinescu a fost emis un mandat de aducere, astfel ca acesta a fost ridicat, miercuri, in jurul orei 13.30, din fata sediului Consiliului Judetean, el incercand sa li se opuna anchetatorilor, informeaza Mediafax.
 
La ora transmiterii acestei stiri, Constantinescu este audiat la DNA, unde a ajuns intre timp si avocatul sau, in conditiile in care seful CJ ar fi refuzat sa dea declaratii in fata anchetatorilor.
 
Conform unor surse judiciare, Nicusor Constantinescu ar fi vizat intr-un dosar in care sunt cercetate mai multe persoane suspectate de plati nelegale din bugetul public.
 
Aceleasi surse afirma ca pana la acest moment Constantinescu nu ar avea o calitate procesuala in acest dosar, dar ca era necesara audierea lui la DNA- Serviciului Teritorial Constanta.
 
Nicusor Constantinescu se afla la cel de-al treilea mandat de presedinte al Consiliului Judetean Constanta, castigand alegerile din iunie 2012 cu peste 60% din voturi.
 
Nicusor Constantinescu, in varsta de 47 de ani, a intrat in politica in anul 2000, cand a candidat pentru functia de consilier local, fiind in echipa cu Radu Mazare, care avea sa castige Primaria.
 
Patru ani mai tarziu, Constantinescu a devenit presedinte al Consiliului Judetean din partea PSD, functie pe care avea sa o pastreze si in 2008, dar si in 2012, cand a fost reales.

15 ianuarie 2014 14:40
Modifică setările cookies