• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Presedintele Consiliului European: Am incredere ca Iohannis va ajuta Romania sa faca fata viitoarelor provocari

Presedintele Consiliului European: Am incredere ca Iohannis va ajuta Romania sa faca fata viitoarelor provocari

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, l-a felicitat, luni, pe Klaus Iohannis, precizand ca acesta va depune toate eforturile pentru a ajuta Romania sa faca fata viitoarelor provocari politice, economice si sociale.

"In numele Uniunii Europene, as dori sa il felicit pe domnul Klaus Iohannis pentru alegerea sa in functia de presedinte al Romaniei", a precizat presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, intr-un comunicat.
 
Vam Rompuy a declarat ca are incredere ca Iohannis "va depune toate eforturile si se va implica in intregime, impreuna cu Guvernul, pentru a ajuta Romania sa faca fata viitoarelor provocari politice, economice si sociale".
 
"Am convingerea ca va contribui la dezvoltarea in continuare a Uniunii Europene", a mai spus Van Rompuy, al carui mandat se incheie la sfarsitul acestei luni, polonezul Donald Tusk succedandu-i in functie de la 1 decembrie.
 
Intrebat daca presedintele Comisiei Europene l-a felicitat pe Klaus Iohannis, purtatorul de cuvant Margaritis Schinas a precizata ca Jean-Claude Juncker il va felicita imediat ce vor fi anuntate rezultatele oficiale pe cel care "ii va fi partener in Consiliul European".

17 noiembrie 2014 14:26
Modifică setările cookies