• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Sibiu: ISJ a demis comisia de bacalaureat, dupa acuzatiile de trafic de influenta aduse de DNA

Sibiu: ISJ a demis comisia de bacalaureat, dupa acuzatiile de trafic de influenta aduse de DNA

Intreaga comisie de bacalaureat de la Centrul Zonal de evaluare din Sibiu a fost demisa, dupa invinuirile de trafic de influenta aduse de catre DNA presedintelui acesteia, Sorin Joanta, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX purtatorul de cuvant al ISJ Sibiu, Livia Cretulescu.

Livia Cretulescu a declarat ca intreaga comisie a fost demisa, aceasta fiind formata din presedintele Sorin Joanta si inca patru cadre didactice. Intrebata de presa ce fel de coleg a fost Sorin Joanta, care a fost si inspector scolar, Livia Cretulescu a spus ca acesta si-a indeplinit sarcinile cu responsabilitate, potrivit Mediafax.
 
"Presedintele comisiei, care este inspector scolar, nu a avut niciun fel de probleme pana in prezent, este un om vertical care si-a indeplinit cu responsabilitate functia de inspector".
 
Conducerea ISJ Sibiu a refuzat in prima faza sa dea declaratii presei, inchizandu-se intr-un birou, inspectorul scolar general Stefan Firu amenintand presa ca va chema Politia daca mai insista cu intrebari.
 
Presedintele comisiei de bacalaureat de la Centrul zonal de evaluare Sibiu, un functionar al unui colegiu din oras si un candidat la Bacalaureat sunt cercetati penal de procurorii DNA pentru trafic de influenta, dupa ce au primit 2.200 de lei de la elev pentru a-l promova la Limba romana.

4 iulie 2013 17:42
Modifică setările cookies