• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Presedintele venezuelan Hugo Chavez prezinta noi complicatii dupa operatia de cancer

Presedintele venezuelan Hugo Chavez prezinta noi complicatii dupa operatia de cancer

Presedintele venezuelean Hugo Chavez prezinta "noi complicatii" a caror tratare "nu este lipsita de riscuri", dupa ce a fost supus la 11 decembrie unei a patra operatii de cancer intr-un spital din Havana, a anuntat duminica vicepresedintele Nicolas Maduro, relateaza AFP, preluata de Mediafax.

"Am fost informati in legatura cu noi complicatii aparute in urma unei infectii respiratorii", a declarat Maduro pentru un post de radioteleviziune, de la Havana.
 
"Starea de sanatate a presedintelui Chavez continua sa fie delicata", a declarat Maduro, adaugand ca aceste complicatii "este necesar sa fie tratate printr-un tratament care nu este lipsit riscuri".
 
Vicepresedintele venezuelean, desemnat de Chavez ca succesor in cazul in care s-ar organiza alegeri anticipate, se afla incepand de vineri la Havana, alaturi de presedinte, si a anuntat ca va ramane langa acesta in urmatoarele ore, pentru a urmari indeaproape evolutia starii sale de sanatate.
 
Aflat la putere din 1999, Chavez, in varsta de 58 de ani, a fost reales la 7 octombrie si ar urma sa depuna juramantul in Adunarea nationala la 10 ianuarie, potrivit Constitutiei. Dar, din cauza bolii, el a fost supus, la 11 decembrie, unei noi interventii chirurgicale, intr-un spital din Havana, a patra de la detectarea, in iunie 2011, a unui cancer la nivelul zonei pelviene.

31 decembrie 2012 13:04
Modifică setările cookies