• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Primarul Constantei, costumat in Ludovic al XIV-lea, a deschis carnavalul din Mamaia

Primarul Constantei, costumat in Ludovic al XIV-lea, a deschis carnavalul din Mamaia

Prima parada a carelor alegorice in acest sezon estival a avut loc, sambata seara, in prezenta catorva mii de persoane, carnavalul fiind deschis de primarul Radu Mazare, costumat in Ludovic al XIV-lea, care a defilat pe primul car din coloana, noteaza Mediafax.

Cele 11 care alegorice ale cluburilor din Mamaia au pornit din parcarea aflata in zona Telegondolei, pe faleza, catre Piateta Cazino.
 
Carnavalul a fost deschis de catre primarul Radu Mazare, care a defilat pe primul car din coloana. In momentul plecarii, din boxele aflate pe car a rasunat imnul statiunii Mamaia, interpretat de Loredana, Cabron, Alex Velea si Radu Mazare, iar apoi, pe tot traseul, au putut fi ascultate cateva dintre melodiile momentului.
 
Costumat in Ludovic al XIV-lea, cu o vestimentatie in care predominau rosul si albastrul, cu o peruca neagra, palarie si pantofi cu toc, si insotit de patru tinere imbracate ca in epoca respectiva, Mazare a salutat multimea prezenta pe tot traseul caravanei. Oamenii care se plimbau pe faleza la acea ora s-au oprit pentru a admira carnavalul si pentru a face fotografii.
 
Mazare a anuntat ca in acest sezon va mai fi costumat in Winnetou si in rege persan, iar la o defilare de moda va fi un rege african. Anul trecut, Radu Mazare a defilat pe care alegorice fiind costumat in spartan, sultan, samurai si maharajah. El a fost prezent si la doua prezentari de moda tot in Mamaia, intr-una purtand costumatia unui aviator american din primul razboi mondial, iar in cea de-a doua, pe cea a unui tar. De asemenea, el a fost costumat si in rege britanic la ultima reprezentatie a carelor alegorice din Mamaia de anul trecut.

7 iulie 2013 12:48
Modifică setările cookies