• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Printul William, in primul interviu dupa ce a devenit tata: Fiul meu e un strengar

Printul William, in primul interviu dupa ce a devenit tata: "Fiul meu e un strengar"

Printul William al Marii Britanii a vorbit, pentru CNN, despre fiul sau, George, pe care l-a descris ca fiind "un strengar", in primul interviu acordat dupa ce a devenit tata.

Intervievat in gradina palatului Kensington, intr-o zi calduroasa de vara, ducele de Cambridge, al doilea in ordinea succesiunii la tronul britanic, a dezvaluit pentru jurnalistii CNN, ca fiul lui, George, nascut pe 22 iulie, este "un strengar".
 
Printul britanic a marturisit ca sotia sa, Catherine, ducesa de Cambridge, are grija de printul George in cele mai multe nopti si a recunoscut ca abia asteapta sa isi reia munca de pilot de elicopter in cadrul Fortelor Regale Aeriene, la o baza militara din Tara Galilor, pentru a putea sa se bucure de cateva nopti dormite in liniste.
 
Imaginile cu printul William care a trecut in dreptul volanului, ducandu-si singur familia acasa de la spital, a intarit perceptia potrivit careia printul va aduce o nota de modernitate monarhiei britanice. Printul a declarat, astfel, ca ii place sa faca anumite lucruri in felul sau.

19 august 2013 17:14
Modifică setările cookies