• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Procesul lui Oscar Pistorius, prelungit pana in mai

Procesul lui Oscar Pistorius, prelungit pana in mai

Procesul campionului paralimpic sud-african Oscar Pistorius, care este acuzat de uciderea iubitei sale Reeva Steenkamp, a fost prelungit pana la 16 mai, a anuntat, duminica, tribunalul din Pretoria, citat de AFP.

"Procesul lui Oscar Pistorius va continua la inalta curte din Gauteng (Pretoria) de luni, 24 martie, pana vineri, 4 aprilie, iar apoi va fi intrerupt o saptamana din cauza inchderii tribunalului. Dupa aceasta pauza, procesul va continua de luni, 14 aprilie, pana vineri, 16 mai 2014", a precizat tribunalul intr-un comunicat.
 
Oscar Pistorius este judecat, din data de 3 martie, la Pretoria, pentru uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp, in noaptea de 13 spre 14 februarie 2013.
 
Pistorius nu a negat niciodata ca a impuscat-o pe Reeva Steenkamp, dar a sustinut inca din prima zi ca este vorba de o neintelegere. El a spus ca a crezut ca in casa i-au intrat hoti si ca a tras focuri de arma fara sa stie ca Reeva s-a trezit pentru a merge la baie. Sportivul risca o condamnare la 25 de ani de inchisoare, in cazul in care se va dovedi ca a fost crima cu premeditare.
 
Reeva Steenkamp, in varsta de 29 de ani, era fotomodel sud-african si prezentatoare TV.

23 martie 2014 13:13
Modifică setările cookies