• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Proiectii nocturne, vineri, cu filmele lui Sergiu Nicolaescu la cinematograful Patria, la Targu-Jiu si Cluj-Napoca

Proiectii nocturne, vineri, cu filmele lui Sergiu Nicolaescu la cinematograful Patria, la Targu-Jiu si Cluj-Napoca

Filmele "Dacii", "Revansa", "Ultimul cartus" si "Nemuritorii", semnate de Sergiu Nicolaescu, vor rula, gratuit, vineri noaptea, la cinema Patria din Bucuresti si la cinematograful "Sergiu Nicolaescu" din Targu-Jiu, informeaza RADEF RomaniaFilm, printr-un comunicat.

Regia Autonoma a Distributiei si Exploatarii Filmelor - RADEF RomaniaFilm "transmite sincere condoleante familiei si apropiatilor maestrului Sergiu Nicolaescu in aceasta zi neagra pentru cultura romaneasca, in care cel care de peste 50 de ani se identifica cu filmul romanesc s-a hotarat sa devina nemuritor prin trecerea sa in nefiinta".

Potrivit comunicatului, in semn de respect pentru Sergiu Nicolaescu, vineri, intre orele 22.00 - 05.00, la cinematograful "Sergiu Nicolaescu" din Targu-Jiu si la cinema "Patria" din Bucuresti vor rula, gratuit, filmele "Dacii", "Revansa", "Ultimul cartus" si "Nemuritorii".

Totodata, administratorul Cinematografului "Florin Piersic" din Cluj, Onita Silaghi, a declarat ca si aici vor fi proiectate gratuit, vineri si sambata, mai multe filme regizate de Sergiu Nicolaescu, pentru a aduce un omagiu si a cinsti memoria marelui regizor si actor roman.
 
Potrivit acesteia, vineri, de la ora 23.00 va fi proiectat filmul "Dacii", de la ora 01.00 "Un comisar acuza" si de la ora 03.00 "Capcana mercenarilor", iar sambata de la ora 23.00 urmeaza sa fie difuzat filmul "Mihai Viteazu", care are o durata de aproape patru ore.

4 ianuarie 2013 12:16
Modifică setările cookies