• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Putin ia apararea SUA in scandalul spionajulului: Este o necesitate pentru combaterea terorismului

Putin ia apararea SUA in scandalul spionajulului: “Este o necesitate pentru combaterea terorismului”

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, considera ca spionajul praticat de Statele Unite este o necesitate pentru a combate activitatile teroriste, exprimand admiratie pentru fostul consultant NSA Edward Snowden, refugiat in Rusia, relateaza AFP.

"Oricare ar fi criticile la care se expun prietenii nostri americani, cred ca activitatile de spionaj sunt o necesitate pentru combaterea terorismului", a subliniat Putin.
 
"Nu este vorba doar de urmarirea unui presupus terorist, ci de intreaga retea de contacte a acestuia", a spus Putin.
 
"Spionajul este una dintre cele mai vechi meserii", a adaugat presedintele rus, fost agent KGB, starnind rasete in sala.
 
Tot in cursul conferintei de presa anuale, Putin a precizat ca serviciile secrete ruse nu l-au interogat pe Edward Snowden in legatura cu activitatile CIA si NSA vizand Moscova.
 
Presedintele rus a declarat ca nu a avut nicio intalnire cu transfugul Edward Snowden. "Nu il cunosc personal, nu l-am intalnit niciodata. Nu ascund ca este o persoana interesanta", a afirmat liderul rus. Fostul consultant NSA Edward Snowden, in varsta de 30 de ani, nu a avut nicio aparitie publica de cand a obtinut azil politic temporar in Rusia.

19 decembrie 2013 20:03
Modifică setările cookies