• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Raed Arafat, Martin Harris, Lucian Boia si Alexandru Tomescu, printre laureatii Galei Mediafax 2013

Raed Arafat, Martin Harris, Lucian Boia si Alexandru Tomescu, printre laureatii Galei Mediafax 2013

Raed Arafat a fost desemnat Omul Anului 2012 la Gala Mediafax desfasurata miercuri seara, la Ateneul Roman, printre laureati numarandu-se si Martin Harris, Lucian Boia, Alexandru Tomescu, Dan Enescu si echipa Let's do it Romania.

Premiile au fost acordate de catre jurnalisti ai Agentiei de presa Mediafax, criteriul fiind dat chiar de logo-ul evenimentului: "Gala valorilor. A stirilor bune".
 
Premiul pentru voluntariat in cauze etice si caritabile, acordat de jurnalista Aurelia Alexa, a revenit echipei Let's do it Romania, "pentru ca a reusit sa le arate romanilor ca mizeria publica nu e un blestem, dar nici treaba altuia".
 
Pentru ca a facut din diplomatie o punte intre doua culturi, nu doar o functie de promovare a unei tari, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti Martin Harris a primit Premiul pentru excelenta in comunicare din partea lui Marius Fratila, jurnalist. Martin Harris a invatat romana nu doar pentru a discuta cu oficialii nostri, ci si pentru a recita "Miorita" sau "Revedere" romanilor obisnuiti.
 
Violonistul Alexandru Tomescu a primit Premiul pentru promovarea spiritului si culturii romane din partea jurnalistei Cristina Cuncea, pentru ca face imagine Romaniei.
 
Jurnalista Lucia Efrim, redactor-sef adjunct al Agentiei de presa Mediafax, i-a acordat Premiul pentru exprimare libera istoricului Lucian Boia, pentru ca in 2012 nu le-a spus romanilor ce voiau sa auda despre ei, ci doar ceea ce a crezut si crede.
 

21 februarie 2013 08:56
Modifică setările cookies