• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Rapperul Puff Diddy a pierdut un milion de dolari la un joc cu zaruri

Rapperul Puff Diddy a pierdut un milion de dolari la un joc cu zaruri

Cantaretul Puff Diddy a pierdut, sambata dimineata, un milion de dolari la un pariu pus impotriva rapperului Rick Ross la un joc de zaruri numit Craps, potrivit Contactmusic.com.

Puff Diddy, care are o avere estimata la 580 de milione de dolari, a fost nevoit sa plateasca aceasta suma dupa ce a pierdut un pariu impotriva rapperului Rick Ross, in primele ore ale diminetii de sambata.
 
Potrivit unui filmulet distribuit pe reteaua Instagram, cantaretul de 43 de ani, a afirmat ca pierderea nu inseamna nimic pentru el. Mai tarziu, acesta a scris pe Twitter: "Tocmai am pierdut un milion de dolari".
 
De curand rapperul american P. Diddy a lansat o campanie globala de cautare de tinere talente, cu scopul de a gasi cel mai potrivit prezentator pentru televiziunea sa, REVOLT TV. Astfel, P. Diddy cauta o persoana tanara, cu varsta cuprinsa intre 13-25 de ani, care sa se alature echipei de la REVOLT TV in calitate de prezentator. Muzicianul american s-a implicat personal in procesul de selectie a candidatilor si a urmarit mesajele de prezentare - care contin inregistrari video de 15 secunde - expediate pe adresa televiziunii de persoanele care vor sa obtina acest loc de munca.
 
Puff Diddy, al carui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor si rapper, dar si castigator al unui premiu Grammy. In 2013, el a ocupat prima pozitie in topul Forbes al celor mai bogati artisti de muzica rap/ hip-hop din lume, cu avere estimata la 580 de milioane de dolari.

15 septembrie 2013 14:26
Modifică setările cookies